Kontakt

Har du några frågor, funderingar, förslag, eller behöver våra tjänster? Tveka då inte att kontakta oss antingen via email/telefon eller direkt på plats hos oss i Kungsbacka.


Vi finns i de norra delarna av Kungsbacka, bara någon kilometer från E6:an, på utmarkerad plats på kartan här till höger.

För att hitta till oss från E6: Sväng av motorvägen vid avfart 61/Varlamotet. Följ sedan arendalsleden rakt igenom två rondeller, och tag sedan höger i den tredje. Sväng därefter vänster in mot WILLY’S, och sedan direkt höger igen, förbi Hertz, Werksta, Bilcentrum samt Besikta, så finner du oss längst ner på gatan i en grå byggnad (samma byggnad som Dialect) på vänster sida, precis innan Green Storage (tidigare 24Storage).

a

Kontaktuppgifter

Adress
Fordonsmontage AB
Tölöleden 8
43439 Kungsbacka

Telefon
0300-566595

Öppettider (helgfria vardagar)
Måndag-Torsdagar 08:00-16:30
Fredag 08:30-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Email
info@fordonsmontage.se

Verksamheten

Fordonsmontage är ett företag som monterar, säljer, reparerar, och utför service på alla typer av eftermarknadselektronik och fordonsinredning i och till alla slags fordon. Företaget grundades 2001, men vår erfarenhet i branschen sträcker sig så långt tillbaka som 1989.

Vår huvudverksamhet i dagsläget är taxibilar och andra arbetsbilar, men alla personer och fordon, privata eller företagare, är givetvis välkomna till oss. Kontakta oss gärna om du har frågor, behöver prisuppgifter eller vill boka tid i vår monteringshall.


Verkstaden

Vi har en välutrustad monteringshall/verkstad, med plats och portar för fordon av i princip alla slag, hela vägen upp till 4.5 meters höjd och 16 meters längd.

Hallen är även utrustad med saxlyft för att möjliggöra vissa arbeten och för att förenkla andra.

Verkstaden